Skoler og institutioner

Naturformidlingsrum

Naturrum Tisvildeleje, naturformidlingsrummet’s – også kaldet ’skov-rummet’ eller ’skolestuen’ – primære målgruppe er skoler og institutioner.
Naturrum skal være et attraktivt besøgssted for større og mindre grupper, som danner udgangspunkt for at bruge den omkringliggende natur til læring, trivsel, bevægelse og dannelse.

 I samarbejde med Gribskov Kommune’s mobile Grejbank vil vi etablere en base og et depot, som kan være udgangspunkt for naturformidling, bevægelsesaktiviteter og trivselsaktiviteter ved skov og strand, besøg i naturen.
Vi vil gerne gøre Naturrum Tisvilde til en ressource for Skoler og institutioner, så det bliver let tilgængeligt at bruge naturen i deres arbejde.

Vi har lavet en side med undervisningsmateriale, der jævnligt vil blive opdateret – se den her.

 Gribskov Kommune’s børnehaver, skoler og andre fritidstilbud for børn- og unge kan booke huset vederlagsfrit på denne side.

Vi er dialog med mange af Gribskov Kommune’s børnehaver og skoler, således findes der på disse allerede en nøgle til rummet.

Er du ny til brugen af huset, da kontakt venligst:
Thomas Lindum, Friluftsvejleder og projektleder, mobil Grejbank, Gribskov Kommune: thlin@gribskov.dk eller Christine Thaarup, Naturrums bestyrelse: cthaarup@email.dk

Der er kun få meter fra Naturrummet ind i skoven til den fine Naturlegeplads